Autobedrijf Misker

Twee ijzersterke merken onder één dak

 
 

 

Occasions Zoeken

close
Geef uw voorkeur hieronder of toon alle 188 occasions
vanaf:
van:
tot:
maximaal:
occasions gevonden

Contact of Afspraak maken

Geadresseerde
Invalid Input

Uw naam(*)
Voer uw naam in

Telefoonnummer(*)
Voer uw telefoonnummer in

Indien nodig bellen wij u tijdens kantooruren.

Email adres(*)
Voer een geldig email adres in

Kenteken
Ongeldige invoer

Datum voorkeur
Invalid Input

Soort onderhoudsbeurt
Ongeldige invoer

APK
Ongeldige invoer

Service en Advies
Ongeldige invoer

Wilt u erop wachten of laat u de auto de hele dag staan?
Ongeldige invoer

Opmerkingen
Ongeldige invoer

FME 01

  • 560 Mustangs en duizenden bezoekers aanwezig op grootste bijeenkomst ooit in Nederland gehouden
  • Grote belangstelling voor gloednieuwe 2015 Ford Mustang die Nederlands debuut beleefde

AMSTERDAM, 8 september 2014 – Het 50 jaar Ford Mustang event dat gisteren op het Circuit Park Zandvoort is gehouden, was een groot succes. Het evenement heeft maar liefst 560 Mustangs en vele duizenden bezoekers getrokken en hiermee is het de grootste Mustang bijeenkomst ooit gehouden in Nederland.

Ford Mustang - een icoon

Hij geldt als één der meest iconische auto’s ter wereld, en sinds dit jaar is hij tevens het nieuwste lid van de zeer exclusieve club van auto´s die 50 jaar onafgebroken zijn geproduceerd, de Ford Mustang. Gedurende de afgelopen 5 decennia heeft deze sportauto wereldwijd een enorme fanbase opgebouwd, waaronder meer 7,8 miljoen fans op Facebook, de meeste van welke andere auto ook. Sinds zijn introductie in 1964 zijn er al meer dan 9.300.000 exemplaren verkocht. Als geen enkele andere auto is de Ford Mustang een ware ster op het witte doek. Zo was de Mustang te zien in James Bond’s ‘Goldfinger’ en Steve McQueen’s ‘Bullitt’, en recentelijk nog in ‘Need for Speed’. In totaal verscheen de Ford Mustang tot nu toe in ruim 3.000 films en TV shows. Ook al is de Mustang zo goed als niet officieel in Europa verkocht, toch rijden er vele tienduizenden rond en staat hij volgens Autoscout24 op de eerste plaats op de lijst van meest geliefde klassiekers. Alleen al in Nederland staan er vele duizenden Mustangs op kenteken.

Grootste Nederlandse Mustang event ooit was daverend succes!

Team Mustang Center Nederland, één van de grootste Mustang-clubs van Europa, organiseerde gisteren op het Circuit Park Zandvoort een groots event waarmee de 50e verjaardag van dit icoon werd gevierd. De organisatie heeft 560 Fords Mustang uit de bouwjaren 1964 tot 2014 bij elkaar weten te brengen, een ongekend groot aantal voor Nederland. Tijdens dit evenement, dat niet alleen voor Mustang liefhebbers, maar ook voor het grote publiek toegankelijk was, werd een groot aantal activiteiten ontplooid, met als een van de hoogtepunten de officiële onthulling van de nieuwe Ford Mustang 2015, een primeur voor Nederland.

Reiny van Uden, voorzitter van Team Mustang Center Nederland: “We zijn ontzettend trots op het grote succes van het evenement. De Mustang is onze passie en speelt een belangrijke rol in ons leven. Zoveel Mustangs bij elkaar en ook nog eens de officiële onthulling van de nieuwe Mustang door Ford Nederland. Het was ronduit geweldig!”

 

Nederlandse première nieuwe Ford Mustang

Ford viert in 2014 niet alleen de 50ste verjaardag van de Mustang, maar ook de komst van geheel nieuwe generatie.De fastback- en convertible modellen bieden uitzonderlijke prestaties en hoog raffinement, evenals een geheel nieuw ontwerp waarin belangrijkste designelementen van de klassieke Mustang zijn behouden. Naast een krachtige 5.0 V8-motor is er ook een geheel nieuwe, geavanceerde 2.3-liter EcoBoost-motor beschikbaar. De ultramoderne ophanging is geoptimaliseerd voor een superieure rijdynamiek, een nauwkeurige besturing en een optimaal comfort.

Gerard Bolder, Algemeen Directeur van Ford Nederland: “De Ford Mustang spreekt tot ieders verbeelding en het was indrukwekkend om in Zandvoort maar liefst 560 prachtige exemplaren en vele duizenden bezoekers bij elkaar te zien. We hebben gisteren niet alleen teruggekeken op 50 jaar historie, maar ook vooruit, met de gloednieuwe Mustang die er zijn Nederlandse debuut beleefde. Er was veel interesse in ons prachtige raspaard en we hebben er hoge verwachtingen van. Zo werden eerder dit jaar tijdens de Champions League finale binnen 30 seconden de eerste 500 beschikbare Mustangs door klanten gereserveerd. We zijn Team Mustang Center Nederland en alle Mustang-eigenaren enorm dankbaar voor dit fantastische evenement en kijken uit naar de komst van de nieuwste generatie!”