Autobedrijf Misker

Twee ijzersterke merken onder één dak

 
 

 

Occasions Zoeken

close
Geef uw voorkeur hieronder of toon alle 188 occasions
vanaf:
van:
tot:
maximaal:
occasions gevonden

Contact of Afspraak maken

Geadresseerde
Invalid Input

Uw naam(*)
Voer uw naam in

Telefoonnummer(*)
Voer uw telefoonnummer in

Indien nodig bellen wij u tijdens kantooruren.

Email adres(*)
Voer een geldig email adres in

Kenteken
Ongeldige invoer

Datum voorkeur
Invalid Input

Soort onderhoudsbeurt
Ongeldige invoer

APK
Ongeldige invoer

Service en Advies
Ongeldige invoer

Wilt u erop wachten of laat u de auto de hele dag staan?
Ongeldige invoer

Opmerkingen
Ongeldige invoer

marktaandeel openingsfoto

· in 2013 met 6% gestegen ten opzichte van 2012 Europese verkoop van Ford-bedrijfswagens

· 2013 marktaandeel op hoogste punt sinds 2007

· Ford marktaandeel groeide sneller dan dat van alle concurrenten.

· Nieuwe Ranger en 1-tons Transit Custom stonden aan basis van groei. Ford verwacht verdere groei in 2014 met gloednieuwe Transit Connect, Transit Courier en 2-tons Transit.

AMSTERDAM, 10 februari 2014 – Ford heeft in 2013 met haar bedrijfswagens het hoogste marktaandeel sinds 2007 gerealiseerd. Ford verkocht in Europa afgelopen jaar 186.200 eenheden, 11.000 meer dan in het jaar ervoor. Het Europese marktaandeel van Ford-bedrijfswagens is daarmee gestegen naar 9,2 procent ten opzichte van 8,5 procent een jaar eerder, waarmee Ford de grootste toename in marktaandeel van alle fabrikanten in Europa realiseerde.

De groei in marktaandeel was met name het gevolg van de vraag naar de geheel nieuwe 1-tons Transit Custom en de Ranger pick-up. In 2013, het eerste volledige productiejaar van beide modellen, verkocht Ford 41.500 exemplaren van de Transit Custom en 15.400 Ranger pick-ups, een stijging van 49 procent in vergelijking met 2012.

De nieuwe Ranger en Transit Custom maken deel uit van een compleet nieuwe bedrijfswagenlijn die in 2014 verder wordt uitgebreid met de Transit Connect (nu beschikbaar), de 2-tons Transit (vanaf april) en de compacte Transit Courier, die vanaf medio juli in de Nederlandse showrooms staat.

Recent werd de Ford Transit Connect uitgeroepen tot "International Van of the Year 2014". Ford is daarmee de eerste fabrikant die deze prijs twee jaar op rij in de wacht sleept, nadat de Transit Custom het jaar ervoor al tot winnaar was uitgeroepen. De Transit Custom sleepte ook de Nederlandse ´Bestelauto van het Jaar 2014´ award binnen.

"In Nederland hebben we ons Ford-bedrijfswagens marktaandeel in 2013 met maar liefst 11% zien toenemen en we verwachten dit jaar wederom een substantiële groei te kunnen realiseren. Halverwege 2014 is ons geheel vernieuwde bedrijfswagengamma met maar liefst vijf verschillende modellen in een ongekend groot aantal varianten beschikbaar in Nederland. Dit indrukwekkend brede en sterke portfolio biedt samen met ons professionele dealernetwerk, waaronder 21 gespecialiseerde Transit-centra, het beste aanbod aan ondernemend Nederland," verklaart Gerard Bolder, Algemeen Directeur van Ford Nederland B.V.

* Bron: Informatie Ford. Op de 19 traditionele Europese markten van Ford (België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannië, Hongarije, Ierland, Italië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Spanje, Tsjechië, Zweden en Zwitserland).