AUTOBEDRIJF MISKER

TWEE IJZERSTERKE MERKEN ONDER EEN DAK

 
 
 

bekijk onze voorraad

Winterbanden

 

bbq2014 sfeer

 

Door het grote aantal contacten met klanten wordt Autobedrijf Misker vaak gevraagd om een vereniging te sponseren. Als directie van Autobedrijf Misker denken wij dat als je in een bepaald gebied werkzaam bent en je hierdoor veel klanten krijgt, je ook iets terug mag doen. Autobedrijf Misker doet dit o.a. in de vorm van sponsering, wat dan meestal ook weer nieuwe klanten oplevert. 

De sponsering bestrijkt een zeer breed gebied: van sport clubs tot maatschappelijke verenigingen Vaak zijn het langdurige verbintenissen, bijvoorbeeld :

  • Al meer dan 10 jaar sponsor van Handbalvereniging E&O
  • Tot 2010 ruim 10 jaar hoofdsponsor van Atletiek vereniging E.A.C. De Sperwers

Naast bovenstaande bekendere sporten, sponsoren wij ook kleinere verenigingen of meer uitzonderlijke sporten, zoals Emmense Damclub en het Toonkunstkoor Emmen. Ook de tientallen reclame borden langs vele voetbalvelden in de omgeving laten de betrokkenheid van Autobedrijf Misker met het verengingsleven zien. 

Eén van onze meeste recente sponsorcontracten zijn wij aangegaan met de tafeltennis vereniging De Treffers uit Klazienaveen, door middel van een drietal auto's waarmee de toptafeltennissers rijden.

Via de links hiernaast kunt u meer lezen over de verenigingen die wij sponsoren. Ook zijn daar de links naar de websites van de verschillende verenigingen te vinden.