AUTOBEDRIJF MISKER

TWEE IJZERSTERKE MERKEN ONDER EEN DAK

 
 
 

bekijk onze voorraad

Winterbanden

 

bbq2014 sfeer

 

Autobedrijf Misker beschikt over één van de meest moderne werkplaatsen van Zuid-Oost Drenthe. In onze werkplaats worden alle nieuwe Mazda's, Fiats en Fords en gebruikte auto's gerepareerd. U kunt bij ons terecht voor kleine reparaties, maar ook aan jaarlijkse onderhoud en APK. Onze monteurs zijn opgeleid in een groot aantal vakgebieden, waaronder ook alarm, LPG en electronica. Natuurlijk volgen onze monteurs ook alle Fiat, Ford en Mazda trainingen.

Heeft u een klein reparatie, zoals een lampje dat moet worden vervangen? Of een band die verwisseld moet worden? Dan bieden wij de mogelijkheid om dit op ieder moment van de dag te doen. U kunt voor deze zaken altijd langs komen en onze Rapid Service monteur staat voor u klaar!

Voor onze klanten hebben wij ook een bijzonder aantrekkelijke vervangend vervoer regeling. U kunt namelijk 3 jaar lang gebruik maken van een vervangende auto, tegen een eenmalige bijdrage van € 85,=. Meer informatie over deze regeling bij één van onze receptionisten.

Schade

Autobedrijf Misker is mede aandeelhouder van GEA Autoschade. Hierdoor kunnen wij u alle rompslomp bij een schade, groot of klein, uit handen nemen. De eerste inspectie van de kwaliteit van het werk ligt ook bij ons. 

Daarnaast is Autobedrijf Misker ook aangesloten bij Schadegarant. Dit is een samenwerkingsverband van een aantal grote verzekeringmaatschappijen. Hierdoor zijn wij in staat uw schade op een voortreffelijke manier af te wikkelen. Wij nemen eventueel ook de onderhandelingen van u over met een expert over de restwaarde van een auto: Koos van der Sleen heeft veel ervaring in het correct en snel afhandelen van uw schade. En natuurlijk regelen wij ook het vervangend vervoer voor u!

Met andere woorden: het volledige team van Autobedrijf Misker staat voor u klaar om u zo spoedig en vakkundig mogelijk weer op weg te helpen!

Winterbanden

Met grote regelmaat worden bij de aankoop van een auto, door Autobedrijf Misker winterbanden ingeruild. Deze banden verkeren in uitstekende staat en zijn aantrekkelijk geprijsd. Doe uw voordeel hiermee !

Bekijk onze complete voorraad winterbanden.

 
 • Service en Advies

  Twijfelt u aan de noodzaak van een reparatie? Of wilt u graag een nauwkeurige prijsopgave ontvangen, voordat wij met de reparatie beginnen? Dan bent u bij Autobedrijf Misker aan het juiste adres. Hier kunt u namelijk gebruik maken van het Service Advies Centrum.

  Lees meer...

 • APK

  Uw APK afspraak regelt u nu snel en voordelig bij Autobedrijf Misker. Dit kan nu ook online, eenvoudig in een paar stappen een afspraak inplannen om uw auto APK te laten keuren.

  Lees meer...

 • Magazijn

  Autobedrijf Misker heeft altijd een grote voorraad Ford, Fiat en Mazda onderdelen. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen over en naar onderdelen. 

  Lees meer...